Aktiviteter - I Danmarks skønneste natur

Aktiviteter som en del af "pakken"

Silkeborgsøerne og bøgeskoven byder på utallige muligheder for outdoor-aktivitet. Vi har efterhånden mere end 20 års erfaring i at sammensætte det helt rette forløb, til netop dit event. Der er mange parametre og forhold, der skal med i overvejelserne for at opnå en supergod dag. Skal i primært have en sjov dag, eller er der mere alvor bag? Er der stor aldersspredning, skal det "alle" kunne være med? Eller må der godt svedes igennem, være hårdt og svært? Skal vi træne typeværktøjs-teorier i praksis, så man bedre forstår hvem man selv er? Og bedre forstå hvorfor ens kolleger gør og tænker som de gør? Skal der "team-buildes" eller "team-trænes"? Der er meget at tænke over og planlægge efter.

Aktiviteter på Silkeborgsøerne:

Kano. En hyggelig kanotur på Silkeborgsøerne, med indlagte overraskelser og forsyninger? Eller samarbejdsøvelser med tidspres og tempo? Eller måske træning i simpel kommunikation, der bare blive noget sværere når det er i kano.

Kajak. Har du og kollegerne "kajak-kørekort" i forvejen, kan vi tilbyde dejlige ture på Danmarks smukkeste søer, i den smukkeste natur. Vi sørger for forplejning, guidance og service undervejs.

Tømmerflåde. Samarbejdsøvelse, team-træning, kommunikation. Den klassiske, byg en sø-dygtig tømmerflåde, men med indtil flere twists.

Sauna. Ja, en flydende sauna! Vi lejer saunaen hos "De Blå Mænd" i Sejs og sejler den hen på et passende sted. Og vi serverer alt det dejlige og nødvendige, der skal til for et sjovt og godt forløb. Og vi kombinerer gerne denne aktivitet med andet "helsende" som massage, vildmarks-kar, mindfullness... eller bare en ølsmagning.

Hjejleflåden. Få den skønneste sejltur på søerne, med en af Hjejlebådene. Hold møde eller seminar på båden, nyd et godt måltid mad. Vi kombinerer meget gerne med denne populære aktivitet.